Δίκτυο Μεταφραστικών Κέντρων

Aπό τον Μάρτιο του 1999, το μεταφραστικό μας γραφείο έχει διακριθεί για τις, υψηλών προδιαγραφών, υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας. Η καθημερινή εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες, με δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και με επαγγελματίες και επιχειρήσεις της εγχώριας αγοράς, πιστοποιούν ότι το μεταφραστικό κέντρο ΕΡΜΗΝΕΙΑ Τρικάλων έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία μεταφραστικά γραφεία στη χώρα.

Στα γραφεία μας στη Γαριβάλδη 9, βρίσκονται 4 συνεργάτες που είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη μετάφρασης και διερμηνείας, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Παράλληλα, δεχόμαστε επείγουσες εργασίες εκτός συμβατικών εργάσιμων ωρών, μέσω του email μας erminia_central@hotmail.com  

Δείγμα της συνεχούς εξέλιξης του γραφείου μας αποτελεί το γεγονός ότι το Ερμηνεία Τρικάλων αναπτύχθηκε σε δίκτυο δικαιόχρησης και πλέον απαριθμεί  14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στο δίκτυο απασχολούνται 410 συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν όλους τους γλωσσικούς συνδυασμούς μετάφρασης και διερμηνείας.

Στη διεύθυνση του ΕΡΜΗΝΕΙΑ βρίσκεται η Πέννυ Καρανάσιου. Η Πέννυ είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Heriot-Watt University στον τομέα της Εμπορικής Διερμηνείας και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό Μάστερ στη Δίγλωσση Μετάφραση από το Πανεπιστήμιο του Westminster, στο Λονδίνο. Είναι μέλος πολλών επαγγελματικών και ερευνητικών συλλόγων μετάφρασης και διερμηνείας όπως των Chartered Institute of Linguists, European Translation Studies, Centre for Translation and Interpreting Studies in Scotland (CTISS) και διδάσκει σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου όπως στο University of Edinburgh.

Το γραφείο των Τρικάλων βρίσκεται Γαριβάλδη 9, 42100. Επικοινωνήστε στο 24310 77636 ή 6944 911973.