Δίκτυο Μεταφραστικών Κέντρων

Ζητήστε άμεσα μία προσφορά για την υπηρεσία που επιθυμείτε

Αίτημα Προσφοράς

Αναζητήστε το κοντινότερό σας κατάστημα Ερμηνεία

Αναζήτηση Καταστήματος

13

σημεία εξυπηρέτησης

410+

freelancers

22

έτη εμπειρίας

Σε μια εποχή που η ανάγκη για επικοινωνία και αλληλοκατανόηση αποτελεί επιτακτική ανάγκη, το Δίκτυο Μεταφραστικών Κέντρων ΕΡΜΗΝΕΙΑ δεσμεύεται να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας.

Το Δίκτυο Μεταφραστικών Κέντρων ΕΡΜΗΝΕΙΑ αποτελεί το πρώτο και το πλέον αξιόπιστο δίκτυο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων στο χώρο της μετάφρασης, της διερμηνείας, της εμπορικής αλληλογραφίας καθώς και οποιασδήποτε υπηρεσίας στο πεδίο της διαγλωσσικής επικοινωνίας.

Με 13 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και με 410 συνεργάτες εντός και εκτός συνόρων, καθώς και με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με επαγγελματισμό, ευελιξία και εχεμύθεια στις απαιτήσεις κάθε υποψήφιου πελάτη, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν μας ζητηθεί.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Μετάφρασης

Μετάφραση

Οι 410 συνεργάτες μας μπορούν να αναλάβουν μεταφράσεις παντός τύπου και ορολογίας, όλων των γλωσσών. Η εκπαίδευσή μας, η πολυετή εμπειρία μας και η συνεχή μας εξέλιξη στο χώρο, εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα μεταφράσματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Διερμηνεία

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να αναλάβουν διαδοχική, ταυτόχρονη ή εξ αποστάσεως διερμηνεία για να καλύψουν όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Καλέστε μας για προσφορά.

Διαβάστε Περισσότερα

Απομαγνητοφώνηση

Παρέχουμε απομαγνητοφώνηση ηχητικών αρχείων σε πολλές γλώσσες. Το έμπειρο και εχέμυθο προσωπικό μας εξασφαλίζει την πιστή μεταφορά ηχητικών δεδομένων στη μορφή που εσείς επιθυμείτε.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικυρώσεις

Μπορούμε να συμβουλέψουμε ή να αναλάβουμε την επικύρωση του πρωτοτύπου αλλά και του μεταφρασμένου εγγράφου σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί να μας επιλέξετε

Εμπειρία

Η εμπειρία 22 ετών στον χώρο των μεταφράσεων και της διερμηνείας, εγγυάται και διασφαλίζει ότι το κείμενό σας θα μεταφραστεί με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η μέθοδος εργασίας μας, βασίζεται στα πιο σύγχρονα μεταφραστικά εργαλεία καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Ασφάλεια

Ο σεβασμός προς το πρόσωπο των πελατών μας, ο επαγγελματισμός και η εχεμύθεια αποτελούν βασική μας επιδίωξη. Γνωρίζουμε τη σημαντικότητα των εγγράφων των πελατών μας και σεβόμαστε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που περιέχουν.

Ταχύτητα

Προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές και στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Όλα τα κείμενα παραδίδονται αυστηρά εντός της συμφωνηθείσας προθεσμίας. Η υπόσχεσή μας είναι η δική σας ικανοποίηση.

Οι διακρίσεις μας

Σημεία στα οποία το δίκτυο ΕΡΜΗΝΕΙΑ υπερτερεί.

Όλα τα μέλη του ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ανήκουν στον Σύλλογο Πιστοποιημένων Μεταφραστών Ελλάδας, που αποτελεί επίσημο επαγγελματικό σύλλογο μεταφραστών στην Ελλάδα. Μέσω του Συλλόγου, αλλά και του Δικτύου ΕΡΜΗΝΕΙΑ, όλοι οι συνεργάτες συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες και ως εκ τούτου είναι πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις του χώρου.

Η Δικαιοπάροχος του ΕΡΜΗΝΕΙΑ, Δρ. Πέννυ Καρανάσιου είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Heriot-Watt University στον τομέα της εμπορικής διερμηνείας και διαπολιτισμικής επικοινωνίας. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό Μάστερ στη Δίγλωσση Μετάφραση από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο. Είναι μέλος πολλών επαγγελματικών και ερευνητικών συλλόγων μετάφρασης και διερμηνείας όπως των Chartered Institute of Linguists, European Translation Studies, Centre for Translation and Interpreting Studies in Scotland (CTISS) και διδάσκει σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου όπως σ’ αυτό του University of Edinburgh.

Σημαντική διάκριση για την εταιρεία μας, αποτελεί επίσης η ανελλιπής συνεργασία με σπουδαίους επιχειρηματικούς ομίλους της εγχώριας και διεθνής αγοράς, τα χρόνια παρουσίας μας στον κλάδο καθώς και η αντιπροσώπευσή μας με θυγατρική εταιρεία στο εξωτερικό.

Οι συνεργάτες μας

Πέννυ Καρανάσιου

Διευθύντρια του Δικτύου Μεταφραστικών Κέντρων ΕΡΜΗΝΕΙΑ και υπεύθυνη του καταστήματος Τρικάλων

Ρούλα Σταυρινοπούλου

Υπεύθυνη του Γερμανικού Τμήματος του Δικτύου και μεταφράστρια

Μάριον Μπέντα

Διαχειρίστρια έργου (project manager) του Δικτύου

Αμαλία Καλαντζή

Διαχειρίστρια έργου (project manager) του Δικτύου

Δημήτρης Καραθανάσης

Επιμελητής ελληνικών κειμένων

Δάφνη Παπαδοπούλου

Βοηθός διαχείρισης έργου δικτύου