Δίκτυο Μεταφραστικών Κέντρων

Καλωσορίσατε στην σελίδα του Μεταφραστικού Γραφείου «ΕΡΜΗΝΕΙΑ» Θεσσαλονίκης!

Είμαστε εδώ για να παρέχουμε επίσημες επικυρωμένες μεταφράσεις, αλλά και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες από και προς οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Χάρη στο εξαιρετικά έμπειρο δυναμικό μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε αξιόπιστες μεταφράσεις, ικανοποιώντας κάθε πιθανό γλωσσικό συνδυασμό -συνηθισμένο ή μη. Όλα είναι εφικτά!

Αλλά οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εδώ! Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με αξιόλογους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πλήρη νομική επικύρωση των εγγράφων σας , όπου αυτό είναι απαραίτητο, καλύπτοντας -ο καθένας ξεχωριστά- μεγάλο εύρος γλωσσών, από τις πιο διαδεδομένες (αγγλικά, γερμανικά,κλπ) έως τις πιο εξεζητημένες, όπως τσέχικα, ολλανδικά ή αφγανικά (φαρσί).

Πού στοχεύουμε?

  • Ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες και απαιτήσεις σας
  • Σεβασμός στις προθεσμίες
  • Επαγγελματικό αποτέλεσμα, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και στις πιο συμφέρουσες τιμές
  • Ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 2316 072863 ή 6989 423906, στείλτε mail στο thess@erminia.gr ή επισκεπτείτε μας στο κατάστημά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 42.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Εκ μέρους του Μεταφραστικού Γραφείου «ΕΡΜΗΝΕΙΑ» Θεσσαλονίκης,

Αλίκη Πίντο